O procedúre My Lamination 4v1: Laminácia a farbenie obočia, Lash Lifting a Lash Botox

  • 30.09.2019

V dnešnom článku si povieme viac o procedúre My Lamination 4v1. Spomenieme si nielen to, čo všetko laminácia obočia obnáša, ale aj o jej výhodách a dôvodoch, prečo je čoraz obľúbenejšia, či o našom kurze My Lamination 4v1.

Procedúra My Lamination 4v1

Procedúra My Lamination 4v1 je ďalšou z kozmetických procedúr, ktoré sa tešia čoraz väčšej obľube. Ide pritom o súhrn revolučných procedúr, vďaka ktorým zlepšíte svoj vzhľad a zároveň si posilníte svoje obočie a mihalnice. Prípravky My Lamination sú totižto unikátne v tom, že sú vhodné nielen na natáčanie mihalníc, ale aj na lamináciu obočia.

Čo všetko procedúra My Lamination 4v1 obnáša:

  • laminácia obočia
  • farbenie obočia
  • Lash Lifting
  • Lash Botox

Laminácia a farbenie obočia

Čo to tá laminácia obočia vlastne je? Ide o kozmetickú procedúru, ktorá zlepšuje vzhľad vášho obočia a zároveň ho lieči. Tak isto, ako vieme natočiť rovné mihalnice, tak vieme skrotiť aj vaše obočie.

Laminácia a farbenie obočia je vhodné pre ženy, ktoré majú husté a neposlušné, stočené, hrubé, tvrdé či asymetrické obočie. Vďaka efektívnemu postupu vám vieme obočie nielen esteticky upraviť a nafarbiť, ale aj posilniť, vyživiť a podporiť jeho rast. Vaše obočie tak bude zafixované a bude mať správny tvar.

Lash Lifting a Lash Botox

Lash Lifting a Lash Botox patria k revolučným procedúram, ktoré vám vytvoria veľmi šetrnú trvalú na mihalniciach. Ide pritom o jedinečný spôsob, vďaka ktorému sa mihalnice zároveň ošetrujú a vyživujú.

Po procedúre Lash Lifting a Lash Botox sú mihalnice:

  • krásne natočené a zafarbené
  • opticky predĺžené
  • regenerované a silnejšie ako predtým
  • vyživené látkami, ktoré podporujú ich rast a silu

Máte rovné a nenápadné mihalnice? Ak patríte ku klientkám, ktoré chcú svoje mihalnice zvýrazniť, no nemôžu alebo nechcú si ich dať predĺžiť, táto procedúra je práve pre vás. Mihalnice nielen zvýrazní, ale ich aj posilní a regeneruje.

Ako prebieha procedúra My Lamination 4v1

Procedúra My Lamination 4v1 prebieha v niekoľkých fázach. Trvá pritom približne 1 hodinu.

  1. Najskôr sa koža v okolí očí a okolo obočia očistí a v prípade, že máte make-up, tak sa odstráni. Pomocou špeciálneho prípravku vám obočie odmastíme, vďaka čomu dosiahneme počas laminácie lepšiu účinnosť vyživujúcich látok v mihalniciach.
  2. Aby sme zabránili vniknutiu produktu do okolia obočia, pokožku okolia namažeme výživným krémom.
  3. Ešte pred samotnou procedúrou s vami konzultujeme presný postup a očakávaný výsledok. Podľa vašich požiadaviek ďalej postupujeme.
  4. Počas samotnej procedúry laminácie obočia je obočie natreté špeciálnym sérom, ktoré sa skladá z keratínu, vitamínov a minerálnych olejov, pričom sa môže v prípade farbenia pridať aj farebný pigment.
  5. Počas Lash Lifting a Lash Botox procedúry nanesieme na mihalnice potrebné prípravky, vďaka čomu ich vyživíme, posilníme a zároveň aj zafarbíme.

Kontraindikácie

Postup procedúry My Lamination 4v1 je sám o sebe bezpečný. Vedľajšie účinky však môžu vzniknúť napríklad v prípade precitlivelosti na zložky samotného séra. Aj preto sa pred nanesením séra najskôr musí otestovať reakcia kože na jeho zložky.

Prípady, v ktorých sa neodporúča podstúpiť procedúru My Lamination 4v1:

  • tehotenstvo a dojčenie
  • ak ste náchylné k alergickým reakciám
  • ak trpíte na ochorenia očí
  • ak ste po operácii očí a očného okolia

V prípade, že nepatríte do týchto skupín, môžete sa k nám pokojne objednať. Verte, že s výsledkom laminácie budete spokojné.

túto procedúru, si prosím pozrite, či to presne takto robíte aj vy, alebo sú tam nejaké chybičky 🙂

Kurz My Lamination 4v1

Okrem samotnej služby My Lamination 4v1 ponúkame aj školenie na rovnakú tému. Ide pritom o jedno z obľúbených školení, kde sa naučíte všetko potrebné k tomu, aby ste mohli túto unikátnu procedúru sami ponúkať.

Čo sa v kurze My Lamination 4v1 naučíte

Kurz My Lamination 4v1 zahŕňa najmodernejšie využitie laminácie v kozmetickom priemysle. Naučíte sa v ňom o Lash Lifting a Lash Botox procedúre, laminácii obočia a jeho farbení. Počas celodenného školenia dostanete skriptá, podkladový materiál a občerstvenie. Predstavíme si celý priebeh procedúry a zodpovieme si najčastejšie otázky ohľadom laminácie, Lash Lifting a Lash Botox procedúry.

Okrem teoretickej časti bude samozrejme aj demo ukážka a samotná prax. Po úspešnom absolvovaní aj certifikát a vstup do uzatvorenej skupiny absolventov našej partnerskej kozmetickej školy v Prahe.

Pre koho je kurz My Lamination 4v1 určený

Kurz My Lamination 4v1 je určený pre všetky kozmetičky a vizážistky, ktoré sa chcú naučiť všetko o procedúrach ako je Lash Lifting, Lash Botox, laminácia a farbenie obočia.

Školenie My Lamination 4v1

Máte už skúsenosti s procedúrou My Lamination 4v1? Pochváľte sa a dajte nám vedieť, ako ste boli spokojné.